NeoLine Role Play

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » NeoLine Role Play » Новости Проекта » Де є вибір новорічних фігурок?

Де є вибір новорічних фігурок?

Posts 1 to 4 of 4

1

Привіт всім! Я задумався про те, як прикрасити свій підвіконня і камін в наступному році. Хочу щось особливе і красиве, щоб створити затишну атмосферу в домі. Може бути, у кого-то вже є ідеї або досвід прикраси на Новий рік? Буду вдячний за будь-які поради та пропозиції! Чим ви зазвичай прикрашаєте свої вікна і каміни до свята?

0

2

Звичайно, поділюся своїм досвідом прикраси підвіконня і каміна на Новий рік. У минулому році у мене була чудова ідея зробити свічковий композицією. Я купив невеликі скляні вази, наповнив їх глітером різних кольорів і помістив у кожну свічку.

0

3

Я обожнюю новорічні свята, особливо прикраса будинку. Минулого року я вирішив зробити мініатюрний Новорічний сад на підвіконні. Купив маленькі горщики і посадив в них живі маленькі ялинки і гостролист.

0

4

Привіт всім! З наступаючим Новим Роком! Я хочу поділитися своїм відкриттям-новорічні фігури з магазину ZELENA https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor … uetki.html особливо я закохалася в одну з них-це Гном в рожевому!
Цей гномик виглядає так мило і забавно, що відразу ж створює святковий настрій. Він невеликий, але дуже детально пророблений, в руці у нього навіть маленький подаруночок. Виготовлений з якісних матеріалів, до того ж, його можна використовувати не тільки для прикраси підвіконня.
Ще одна чудова перевага фігурок з магазину ZELENA-це їх довговічність. Вони зроблені з міцних матеріалів, що гарантує, що вони прослужать вам не один рік. Таким чином, ви можете використовувати їх для прикраси вашого будинку не тільки на цей Новий рік, але і в майбутніх святах.
https://skr.sh/s/260723/C5dtWHT3.png?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82%2027-07-2023%2010:25:25.png

0

You are here » NeoLine Role Play » Новости Проекта » Де є вибір новорічних фігурок?