NeoLine Role Play

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » NeoLine Role Play » Новости Проекта » Чи варто купувати віскі Tullamore Dew?

Чи варто купувати віскі Tullamore Dew?

Posts 1 to 4 of 4

1

Вітаю! Чоловіки, а ну підкажіть мені будь ласка, чи варто купувати віскі Tullamore Dew чи ні? Я ось просто без поняття, дуже цікаво, що ви з цього приводу напишіть і скажете в цілому, просто багато хто мене намагається відмовити купувати і пробувати таке віскі.

0

2

Чому ж? Просто я ось особисто не розуміюся на такому, але я б спробував віскі, пам'ятаю раніше постійно друг з Ірландії прилітав і постійно привозив із собою справжнє віскі, таке приємне…

0

3

Так багато хто говорить що віскі дуже смачне і приємне, багато хто від нього б просто не відмовився, я ось теж, просто мені кажуть не купувати таке віскі тому що там проблем багато.

0

4

Familiest wrote:

Вітаю! Чоловіки, а ну підкажіть мені будь ласка, чи варто купувати віскі Tullamore Dew чи ні? Я ось просто без поняття, дуже цікаво, що ви з цього приводу напишіть і скажете в цілому, просто багато хто мене намагається відмовити купувати і пробувати таке віскі.

Проблем багато? У чому скажіть? Немає жодних проблем, ясна річ що це досить бюджетне віскі, але воно не коштує 100-200 гривень, це не дешево навіть купувати за тисячу гривень таке віскі!

Раджу все-таки купити та спробувати віскі Tullamore Dew https://alcomag.ua/ua/krepkie-napitki/v … amore-dew/ воно коштує своїх грошей і до того ж воно взагалі схоже на самий натуральний і оригінальний віскі, навіть Джек Деніелс не може похвалитися таким смаком, що може показати Тулламоре Дев!

0

You are here » NeoLine Role Play » Новости Проекта » Чи варто купувати віскі Tullamore Dew?