Ось думаю що купуватиму товари на чорну п'ятницю, не підкажіть коли вона буде? Хотів купити телевізор, також тюнер для нього, плюсом ще щось докупити хочу, ось тільки часу знайти…
Скільки лишилося до чорної п'ятниці?
Posts 1 to 4 of 4
Share22022-11-20 03:53:11
Час завжди потрібний, особливо для купівлі товарів, я ось особисто завжди беру участь у чорній п'ятниці, але щось варте рідко купую, тому що в принципі все і так є, а так ціни справді низькі.
Share32022-11-20 03:56:33
Я думав що завжди є що купити, а тут у вас не завжди) Дивно, я ось особисто просто вже не перший рік стежу за чорною п'ятницею, постійно хочу щось купити, але раніше бюджет не дозволяв, а зараз якраз.
Share42022-11-20 03:56:51
Ось думаю що купуватиму товари на чорну п'ятницю, не підкажіть коли вона буде? Хотів купити телевізор, також тюнер для нього, плюсом ще щось докупити хочу, ось тільки часу знайти…
У всіх все по-різному, є люди, які гроші витрачати не хочуть і просто дивляться за іншими, як ті купують товари, особисто я постійно купую товари на чорній п'ятниці https://comfy.ua/ua/black-friday.html завжди знаходжу щось нове і купую.
Цього року спромігся поламати свою посудомийну машину, тому її потрібно замінити на нову, наприклад Бош кажуть непогані, також часто бачив знижки на товари саме цього виробника, тому чорну п'ятницю я думаю вони також стороною не оминуть, це добре)